Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga locktänger på nätet!

Stort vackert hårsvall med en bra locktång! Håret är en stor del av vårt utseende, och det är inte så konstigt att vi är så pass intresserade av att förändra och styla vårt hår som vi är! Ett av de mer klassiska sätten att styla sitt hår är genom att använda en locktång från till exempel BaByliss, Björn Axén eller OBH Nordica för att locka sitt hår! Vi på Fyndiq har samlat ihop alla de bästa och billigaste locktänger vi kunde hitta på nätet, så att du ska kunna välja och vraka i vårt stora utbud! Här hittar du garanterat den bästa locktången för ditt hår till ett bra pris, och även frakten är billig när du beställer från oss!

Tips för ett lyckat köp! Hur stora lockar du får beror på hur stor diameter locktången har, så om du vill variera mellan större, lösare lockar och mindre mer hållfasta lockar, ja då tycker vi du ska investera i två olika tjocka locktänger! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En plattång eller locktång? Det finns många sätt man kan styla sitt hår på, man kan till exempel platta det eller använda en plattång för att göra fina lockar, men det enklaste är ändå att använda en locktång för stora lockar. Det är klassiskt snyggt med lockigt hår, för vem vill inte har lika vackra lockar som Marilyn Monroe eller Beyoncé?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.