Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig & bra plattång online!

Stort utbud av de bästa plattängerna! När det kommer till att få till en snygg frisyr så finns det många tips och trix på hur du ska göra för att få till den perfekta looken. Att använda en plattång är i många fall en viktig ingrediens. Och i ett hav av plattänger är det ibland svårt att veta vilken som är bäst för just ditt hår. Därför har vi på Fyndiq inte bara samlat ihop ett stort utbud, vi har även alla produkterna till billiga priser. Här har du goda chanser till att hitta en bra BaByliss plattång, OBH Nordica plattång till en mini plattång om du har kort hår.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att den bästa plattången får du genom att utgå från ditt eget hår och vad som passar det bäst. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En plattång idag är inte detsamma som en för 20 år sedan. För alla som under de senaste årtiondena regelbundet har försökt få lockigt hår rakt är detta ett uppenbart faktum. Idag finns mängder av olika produkter, olika funktioner och för olika hårtyper. Hos oss på Fyndiq hittar du ett av Sveriges absolut största utbud. Vi har plattång i mängder av prisklasser och med egenskaper som passar för alla personer.

Vilken plattång behöver du? Om du har ägt en plattång av enklare karaktär under en tid kanske det är dags att uppgradera dig. Om du däremot är ny på området och vill testa på för att se om det är något för dig kan en billigare produkt vara att föredra. Behöver du en plattång som lämpar sig för att packa med på resa? Vi har smidiga rese-tänger som fungerar lika bra som större lösningar. En av de senaste trenderna på marknaden för den här typen av produkter är plattborsten. Den är, precis som namnet antyder, formad precis som vilken hårborste som helst. Skillnaden är att den värms upp, precis som en plattång, för att göra ditt hår rakare. Glöm inte att använda en skyddande spray för ditt hår när du ska platta det. Sådant hittar du naturligtvis hos Fyndiq!

Plattång för dig

Om man är ute efter en trendig frisyr är det få sätt som är lika bra och samtidigt enkla som att använda plattång. Det är detta faktum som har gjort att marknaden för tänger har utvecklats så mycket under det senaste decenniet. Idag finns produkter av väldigt olika karaktär och prisklass. Faktum är att det finns så många olika tänger att det kan vara svårt att veta vilken plattång som passar för just en själv. Detta vill vi bringa klarhet i.

Börja med att fråga dig hur ofta du kommer att använda din plattång. Om du kommer att använda den vid enstaka tillfällen kan en enklare lösning vara ett alternativ. Om du däremot planerar att använda den dagligen vill du säkerligen ha en smidig och bra tång så småningom. Något som ofta skiljer de allra billigaste lösningarna från de dyrare är temperaturkontrolls-funktion och Sleep mode. För att du ska kunna garantera både ditt hårs och din bostads säkerhet rekommenderar vi en plattång med automatisk avstängning.

Tänk också på att skydda ditt hår innan du går loss med tången. Det finns mängder av produkter som syftar till att skydda hårstråna mot den höga värmen. Faktum är att dessa produkter dessutom verkar för ett mer långvarigt resultat.

Rapunzel eller Pomperipossa! När vi föreställer oss den perfekta frisyren så är det ett svallande Rapunzelhår vi oftast ser i vårt inre. Pomperipossa kommer fram då tid inte finns och när mössan blir vår bästa vän. Det spännande med en bra plattång är att du även kan få till ett lockat hår och med lätthet skrämma iväg Pomperipossa. Lockar med plattång blir både spännande och fulla av liv och ser mer levande ut än om du skulle använda en locktång. Du får med andra ord fler verktyg i ett.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.

Trender kommer och trender går. Detta är särskilt sant när det gäller styling, och i synnerhet styling av hår. Från ett år till ett annat kan en frisyr som tidigare ansetts vara omodern plötsligt få luft under vingarna igen. Modet går upp och ner, men däremot finns det visa hårstylingstrender som består. Plattången är en sådan trend. Att platta håret har varit modernt under många år, och inget pekar på att det är på väg att gå åt andra hållet.

Faktum är att plattång har blivit ett så populärt inslag inom hemmastyling att nya produkter utvecklas hela tiden. För 15–20 år sedan fanns det endast ett par varianter att välja bland. Nu har siffran mångdubblats och det finns nu en plattång för respektive hårtyp. Beroende på om du har tjockt och tungt hår eller om din hårtyp är tunnare finns det en lösning för dig. Detsamma gäller för vilken typ av lockar du har i håret. Vissa går relativt enkelt att räta ut medan andra är betydligt svårare. Beroende på var du ska använda din plattång finns också olika varianter att ta med i beräkningarna. Om du enbart ska använda tången hemma behöver du säkerligen inte fundera över storleken i alltför stor utsträckning. Om du däremot planerar att resa med till plattång kan det vara lämpligt att tänka annorlunda. Det finns produkter som är specialanpassade för just resor.

På Fyndiq har vi ett brett utbud av stylingprodukter. Bland alla dessa stylingprodukter så utgör vårt stora sortiment av plattänger en stor del. Vi arbetar med några av de absolut största varumärkena inom styling. Vi erbjuder dessutom produkter i en stor variation av prisklasser.

Är du på jakt men vet inte riktigt vad du söker? Läs igenom vårt sortiment och känn efter vad just du behöver!

Plattången för dig och ditt hår

Har du ett hår som tenderar att trassla och frissa till sig om du inte gör något med det? Eller har du kanske ett krull som vägrar lyda nästan vad du än tar till för knep? Oavsett vilken hårtyp du har så kan det vara en god idé att införskaffa en plattång. Det finns anledningar till att detta har varit ett omåttligt populärt inslag i svenska hem under så lång tid. På Fyndiq.se är vi väl medvetna om nyttan som dessa magiska tänger kan göra för frillor där ute i landet. För att alla ska ha rätt till rakt hår om de vill så erbjuder vi ett sortiment av många olika typer av plattång.

Lockigt och tjockt hår av den längre typen?

Om du tillhör de människor som har hår av tjockare typ så kan du skatta dig lycklig. Många med tunnare hår är säkerligen avundsjuka på ditt svall. Däremot kan vi förstå att du ibland kan ha problem att styra det åt rätt håll. En plattång är den absolut bästa lösningen för att uppnå denna kontroll över håret. Har du hår av den tjockare och lockigare typen finns det vissa tänger som passar bättre än andra. Du bör rikta in dig på en plattång med relativt breda plattor. Detta går att du får med så mycket hår som möjligt i en vända.

Hår av den kortare typen?

På samma sätt som att en plattång med breda plattor passar för tjockt hår kan den med kortare hår rikta in sig på motsatsen. Smala plattor som enkelt kan samla upp den korta frisyren är att föredra. Detsamma gäller för de som har långt och tunt hår.

Var rädd om ditt hår och din omgivning!

När du använder plattång är det viktigt att du är försiktig. En stor del av säkerheten hänger förstås på hur du använder tången. Du bör exempelvis låta den vara i ständig rörelse genom håret och inte stanna till. Det finns också tänger med inbyggda funktioner för att öka säkerheten, både för håret och för omgivningen. Välj exempelvis en plattång med inbyggd temperaturreglering för att inte riskera att äventyra huset för att du glömmer att dra ur kontakten. Du kan också välja en tång med plattor som är mer skonsamma mot håret. Nästa gång som du går till frisören kan du fråga om hur ett proffs skulle styla ditt hår med plattång. Härma sedan denna behandling.