Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig & bra plattång online!

Stort utbud av de bästa plattängerna! När det kommer till att få till en snygg frisyr så finns det många tips och trix på hur du ska göra för att få till den perfekta looken. Att använda en plattång är i många fall en viktig ingrediens. Och i ett hav av plattänger är det ibland svårt att veta vilken som är bäst för just ditt hår. Därför har vi på Fyndiq inte bara samlat ihop ett stort utbud, vi har även alla produkterna till billiga priser. Här har du goda chanser till att hitta en bra BaByliss plattång, OBH Nordica plattång till en mini plattång om du har kort hår.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att den bästa plattången får du genom att utgå från ditt eget hår och vad som passar det bäst. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rapunzel eller Pomperipossa! När vi föreställer oss den perfekta frisyren så är det ett svallande Rapunzelhår vi oftast ser i vårt inre. Pomperipossa kommer fram då tid inte finns och när mössan blir vår bästa vän. Det spännande med en bra plattång är att du även kan få till ett lockat hår och med lätthet skrämma iväg Pomperipossa. Lockar med plattång blir både spännande och fulla av liv och ser mer levande ut än om du skulle använda en locktång. Du får med andra ord fler verktyg i ett.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.