Kundservice

Fynda billig & bra plattång online

361 Fynd

Stort utbud av de bästa plattängerna

När det kommer till att få till en snygg frisyr så finns det många tips och trix på hur du ska göra för att få till den perfekta looken. Att använda en plattång är i många fall en viktig ingrediens. Och i ett hav av plattänger är det ibland svårt att veta vilken som är bäst för just ditt hår. Därför har vi på Fyndiq inte bara samlat ihop ett stort utbud, vi har även alla produkterna till billiga priser. Här har du goda chanser till att hitta en bra BaByliss plattång, OBH Nordica plattång till en mini plattång om du har kort hår.

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att den bästa plattången får du genom att utgå från ditt eget hår och vad som passar det bäst. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. En plattång idag är inte detsamma som en för 20 år sedan. För alla som under de senaste årtiondena regelbundet har försökt få lockigt hår rakt är detta ett uppenbart faktum. Idag finns mängder av olika produkter, olika funktioner och för olika hårtyper. Hos oss på Fyndiq hittar du ett av Sveriges absolut största utbud. Vi har plattång i mängder av prisklasser och med egenskaper som passar för alla personer.

Vilken plattång behöver du?

Om du har ägt en plattång av enklare karaktär under en tid kanske det är dags att uppgradera dig. Om du däremot är ny på området och vill testa på för att se om det är något för dig kan en billigare produkt vara att föredra. Behöver du en plattång som lämpar sig för att packa med på resä Vi har smidiga rese-tänger som fungerar lika bra som större lösningar. En av de senaste trenderna på marknaden för den här typen av produkter är plattborsten. Den är, precis som namnet antyder, formad precis som vilken hårborste som helst. Skillnaden är att den värms upp, precis som en plattång, för att göra ditt hår rakare. Glöm inte att använda en skyddande spray för ditt hår när du ska platta det. Sådant hittar du naturligtvis hos Fyndiq!

Plattång för dig

Om man är ute efter en trendig frisyr är det få sätt som är lika bra och samtidigt enkla som att använda plattång. Det är detta faktum som har gjort att marknaden för tänger har utvecklats så mycket under det senaste decenniet. Idag finns produkter av väldigt olika karaktär och prisklass. Faktum är att det finns så många olika tänger att det kan vara svårt att veta vilken plattång som passar för just en själv. Detta vill vi bringa klarhet i.

Börja med att fråga dig hur ofta du kommer att använda din plattång. Om du kommer att använda den vid enstaka tillfällen kan en enklare lösning vara ett alternativ. Om du däremot planerar att använda den dagligen vill du säkerligen ha en smidig och bra tång så småningom. Något som ofta skiljer de allra billigaste lösningarna från de dyrare är temperaturkontrolls-funktion och Sleep mode. För att du ska kunna garantera både ditt hårs och din bostads säkerhet rekommenderar vi en plattång med automatisk avstängning.

Tänk också på att skydda ditt hår innan du går loss med tången. Det finns mängder av produkter som syftar till att skydda hårstråna mot den höga värmen. Faktum är att dessa produkter dessutom verkar för ett mer långvarigt resultat.

Rapunzel eller Pomperipossa

När vi föreställer oss den perfekta frisyren så är det ett svallande Rapunzelhår vi oftast ser i vårt inre. Pomperipossa kommer fram då tid inte finns och när mössan blir vår bästa vän. Det spännande med en bra plattång är att du även kan få till ett lockat hår och med lätthet skrämma iväg Pomperipossa. Lockar med plattång blir både spännande och fulla av liv och ser mer levande ut än om du skulle använda en locktång. Du får med andra ord fler verktyg i ett.