Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda bra värmeskydd billigt online!

Fyndiqs favoriter

Ett riktigt bra värmeskydd! Om du använder plattång och locktång ofta kan det vara så att ditt hår kämpar för att hålla sig vid liv. Att platta och locka är nämligen mycket slitsamt om man inte skyddar håret ordentligt. Bra värmeskydd är vad som håller slitet hår borta även om du plattar och lockar vareviga dag, och just därför har vi på Fyndiq samlat mängder av varianter här.

Tips för ett lyckat köp! Inget värmeskydd test kan säga vilket som är bäst för dig, då vi alla har olika hår. Men Kerastase värmeskydd och GHD värmeskydd är mycket omtyckta, och hos oss köper du de billigt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Ett riktigt bra värmeskydd! Vanligast är att man använder värmeskydd till plattång men man kan också ha det bara för att ge håret lite extra glans. Det beror lite på vilket skydd du väljer, så kolla gärna hur produkten beskrivs innan du handlar. Men oavsett vad du tar så kan du vara säker på att användning av värmeskydd inte är annat än bra för hår. Och om du får beslutsångest och inte vet vad du ska välja för skydd kan vi lugna dig med att här hos oss på Fyndiq är priset lågt, vilket betyder att du kan komma billigt undan även om du köper två produkter.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.