Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Plattång, Locktång, Hårfön m.m!

Snyggt hår med bästa plattången! Att se snygg ut i håret är otroligt viktigt för många av oss. Och det är inte så konstigt! Håret är trots allt det som ramar in ansiktet och gör oss till dem vi är. Därför bör man försöka hitta en frisyr man passar och trivs i, vare sig det är lockigt eller tjockt hår, eller om det är att sätta en sax i håret och klippa av det. Vad man väljer är individuellt, men stylingverktyg som en plattång, locktång eller hårfön är alltid användbart, oavsett frisyr.

Tips för ett lyckat köp! Lite beroende på vilken typ av frisyr man har behöver man olika verktyg för styling. Och vissa kan man använda för mer än ett ändamål om man är ute efter det, ha koll på vad du är ute efter så blir det oftast bäst! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Styla som ett proffs med rätt stylingverktyg! Att styla sitt hår på egen hand är otroligt roligt, och enkelt! Särskilt om man har stylingverktyg till hjälp. Att vara ägare av en billig plattång, locktång och hårfön är ett måste för den som gillar att vara lite extra fin i håret. Att locka håret går snabbt med rätt tång, särskilt om man har en mini plattång för alla de ställena där det annars kan vara svårt att komma åt. Med en lock tång får man stora lockar och fint volym hår.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.