Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig frisörsax online!

Fyndiqs favoriter

Behöver du en ordentlig, billig frisörsax? Det hittar du här hos oss på Fyndiq! Vi har nämligen samlat ett stort sortiment av billiga frisörsaxar här hos oss som du med ett enkelt klick beställer hem direkt från nätet. Är det kanske en Tondeo Zentao Black 6,5 som du letar efter? Eller ett E-Kwip Swing Sax Set Plus? Då har du tur – vi har mängder av hårsaxar att välja bland! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Saknar du andra produkter och frisyrredskap till håret? Kika igenom vårt breda sortiment här på Fyndiq så hittar du nog vad du söker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Snygg i håret alla dagar! Visst har vi allihop någon gång dragit fram kökssaxen och försökt bli av med kluvna hårtoppar. Men hur gick det? Inte så bra misstänker vi, men det berodde nog främst på att du använde fel sorts sax. En frisörsax är nämligen gjord just för håret, till skillnad från en kökssax. Därför är det en hårsax du behöver om du själv vill ge dig i kast att klippa håret själv. Eller varför inte be en kompis om hjälp? Tillsammans kan du, din vän och din frisörsax skapa underbara frisyrer – om du övar ordentligt först förstås!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.