Kundservice

Fynda billig frisörsax online

1 118 Fynd

Stort utbud av frisörsax & hårsax. Välj en sax som passar just dina behov. Massor av fyndpriser ocg snabba leveranser!


Behöver du en ordentlig, billig frisörsax?

Det hittar du här hos oss på Fyndiq! Vi har nämligen samlat ett stort sortiment av billiga frisörsaxar här hos oss som du med ett enkelt klick beställer hem direkt från nätet. Är det kanske en Tondeo Zentao Black 6, 5 som du letar efter? Eller ett E-Kwip Swing Sax Set Plus? Då har du tur — vi har mängder av hårsaxar att välja bland! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Saknar du andra produkter och frisyrredskap till håret? Kika igenom vårt breda sortiment här på Fyndiq så hittar du nog vad du söker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Snygg i håret alla dagar

Visst har vi allihop någon gång dragit fram kökssaxen och försökt bli av med kluvna hårtoppar. Men hur gick det? Inte så bra misstänker vi, men det berodde nog främst på att du använde fel sorts sax. En frisörsax är nämligen gjord just för håret, till skillnad från en kökssax. Därför är det en hårsax du behöver om du själv vill ge dig i kast att klippa håret själv. Eller varför inte be en kompis om hjälp? Tillsammans kan du, din vän och din frisörsax skapa underbara frisyrer — om du övar ordentligt först förstås!