Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga hårborstar online!

Din bästa vän är din hårborste! Tänk hur vi människor skulle se ut om vi inte fick borsta håret varje dag; stora tovor och ett hår som snarare skulle se ut som en golvmopp. Inte jättekul, eller hur? Som tur är så finns det mängder av borstar som reder ut och snyggar till vårt hår. Vi på Fyndiq har samlat ihop några av dessa här, och det är bara att välja och vraka bland vårt stora utbud. Bra hårborste får du om du köper exempelvis Tangle Teezer eller Detangler Brush, men det finns också många andra att välja mellan.

Tips för ett lyckat köp! Om du har löshår är det viktigt att du använder en löshårsborste, och självklart finns det också hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Hitta din bästa hårborste! Kanske är det hårborste av svinborst som är bäst för just ditt hår, eller så är det en rundborste du ska ha. Oavsett vilken finns det att fynda hos oss, och för att få glansigt hår behöver du inte heller spendera mycket pengar, eftersom du kan köpa dessa billigt. Hårborstar är någonting du ska unna dig för att få det vackraste av hår, och vilken hårborste som är bra för håret på ditt huvud märker du bäst av att testa dig fram.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.