Kundservice

Fynda billig kam online

10 540 Fynd

Köp billig kam online hos Fyndiq

En snygg frisyr kräver rätt redskap och produkter, vilket gör att man inte ska glömma bort det allra viktigaste man kan ha i sin arsenal: nämligen sin kam. Och billiga kammar är just vad du hittar här i denna kategori hos oss på Fyndiq! Vad sägs till exempel om en tuperingskam för dagar då du vill ha ordentlig volym och kanske en kam för detangeling? Kika igenom vårt breda utbud och hitta den billiga kam som fungerar bäst för dig och ditt hår!

Tips för ett lyckat köp

Hårsprej, vax och andra bra produkter för håret finns också hos oss på Fyndiq — och kom ihåg att frakten är densamma hur många produkter du än handlar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Alla behöver en kam ibland

Alla har vi dagar då håret är mer eller mindre bångstyrigt, och vad använder vi då? Just precis, en ordentlig kam. Och här hos oss på Fyndiq finns såväl glesa som täta kammar att välja bland för bästa resultat! Vad sägs till exempel om en Macadamia Natural Oil Healing Oil Infused Comb som reder ut håret samtidigt som den vårdar håret med olja utan att lämna feta spår? Eller du kanske vill ha en kam att ha i väskan? Då ska du kika närmare på våra hopfällbara kammar från andra kända varumärken!