Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig syntet peruk online!

Vackert hår med peruk i syntet! Kortklippt blont, långt rakt eller lockigt i rosa. När det kommer till hår finns det många alternativ, men det är inte alla som har det hår man önskar. Är du en av dem som drömmer om ett annat hår? Här på Fyndiq hittar du flera billiga peruker i syntet som ger snabb förändring. Gå från brunt till blont, från blått till rosa — med en peruk är ingen dag den andra lik, och med tanke på de låga priser vi på Fyndiq erbjuder har du möjlighet att köpa hem så många du önskar. Kika igenom vårt utbud och köp hem det alternativ som passar dig!

Tips för ett lyckat köp! Håret på våra peruker är i syntet, kolla gärna genom skötselråden innan du använder den för bästa möjliga hår! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Snyggare frisyr med bra peruk! Oavsett om du letar efter peruk till maskerad eller om du helt enkelt inte har möjlighet att få till ditt drömhår kan du hitta ett bra alternativ här. Glöm extensions, hårförlängningar och dyra frisörbesök. Med en peruk kan du enkelt byta skepnad och få långt hår, lockigt hår eller vad du än önskar. Vi lever i en tid då plastic är fantastic och så är det även med hår. Syntet hår är lite billigare men med samma snygga kvalitet.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.