Kundservice

Fynda billiga Extensions & Clip on

2 475 fynd


Filtrera

Köp extensions online för vackert svall

Hår är en rätt big deal. Det är frisyren som är huvudsaken för många, och trivs man inte med hur det ser ut kan det tynga en. Har man till exempel kort hår men vill ha långt är det enkelt att fixa med extensions. Enklast är det med clip on som är en av de vanligaste metoderna för att få långt, vackert hår med hjälp av hårextensions, och det är både snyggt och billigt! Att känna sig som en prinsessa är aldrig långt bort.

Tips för ett lyckat köp

Det som är viktigast när man ska sätta i extra hår i sitt eget är att färgen är rätt. Kolla gärna en extra gång så att det kommer se snyggt ut tillsammans, vare sig du vill ha en färg som din egen eller en helt annan. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Extensions för alla

Men det är inte bara prinsessor i gamla sagor som har långt hår. Att ha clips till hår är något som passar alla stilar, inte minst för den järve då det finns massor av olika slingor i coola färger. Det bästa med att handla extensions online är att det finns så mycket färger att välja på så man kan välja färg efter humör!