Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga äkta peruker online!

Snygg med peruk av äkta hår! Alla har vi dagar då vi inte lyckas med frisyren eller vill byta frisyr helt men inte vågar gå till frisören – då kan en peruk i äkta hår vara något att titta närmare på. Mängder av billiga peruker äkta hår finns online här hos oss på Fyndiq! Vill du ha en äkta peruk som är annorlunda mot ditt eget hår? Har du kort hår kan du välja en äkta peruk med långt hår och har du redan långt hår kan en peruk i en kortklippt frisyr passa dig! Här finns mängder av peruker med äkta hår i olika längder, frisyrer och färger att välja och vraka bland – välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Vid tvätt: välj ett skonsamt schampo och avsluta med balsam precis som vanligt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Ny look för en kväll! När ska man använda en äkta peruk, kan man fråga sig och svaret är enkelt: när du vill. Kanske vill du skoja med någon om att du färgat håret och klippt dig? Eller du kanske är mer sugen att pröva på hur det är att ha lockigt hår istället för rakt och tvärt om? Då är peruker i äkta hår det bästa alternativet och de finns här i regnbågens alla färger och utföranden, så varför inte klicka hem ett gäng olika?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.