Kundservice

Peruker

19 420 Fynd

Hitta den perfekta peruken som passar just dig. Vi har ett brett utbud av olika peruker som passar både till vardags som till fest


Filtrera

Vad är en peruk?

En peruk är löshår sammansatt till en hel frisyr och kan vara tillverkad av antingen äkta eller syntetiskt hår. Peruker kan användas både till vardags eller till fest och kan vara mer eller mindre verklighetstrogna riktigt hår i sitt utseende.

Vad kostar peruker?

Vad en peruk kostar beror på vilket material den är skapad i och vilken kvalitet peruken har. Peruker som tillverkas av äkta hår måste behandlas på ett speciellt sätt för att håret ska hållas fräscht och slitstarkt, därför kan priset för en sådan variera allt från någon hundralapp upp till flera tusenlappar. Syntetiska peruker är både enklare att tillverka och behöver inte gå igenom samma processer som äkta hår vilket också gör dem billigare i pris många gånger. Andra faktorer som påverkar priset på en peruk är hur verklighetstrogen den är, hår långt håret är och i vilken frisyr peruken är skapad.

Hur tvättar man peruker?

För att din peruk ska hållas fräsch och inte tappa sin lyster behöver den tvättas, men hur ofta avgörs av hur mycket du använder den. Om peruk bärs dagligen ska den tvättas precis som vanligt hår vilket är omkring var tredje dag. Vid sporadisk perukanvändning räcker det med att tvätta den efter ett par användningar. När du tvättar peruken är det viktigt att du använder schampo och balsam som är skapade just för peruktvätt och tänk på att inte gnugga håret i peruken för hårt. Efter tvätten lägger du peruken på en handduk, baddar och låter den sedan lufttorka. Använd inte hårtork och borsta inte peruken förrän den är helt torr eftersom detta sliter och kan skada peruken.

Vilka olika typer av peruker finns det att välja mellan?

Det finns en spännande mångfald av peruker att välja mellan för att passa alla stilar och preferenser. Du kan hitta syntetiska peruker, som erbjuder ett brett utbud av färger och stilar till ett överkomligt pris. Å andra sidan finns det äkta hårperuker, som ger en mer naturlig känsla och möjligheten att styla perukerna som du skulle göra med ditt eget hår. Oavsett om du vill ha en glamorös lång peruk, en kort bob eller kanske till och med en färgstark peruk för att uttrycka din kreativitet, finns det en perfekt peruk för varje tillfälle och humör!

Hur sätter jag på min peruk?

Att sätta på en peruk är enkelt och kul! Först, borsta ditt eget hår tillbaka och sätt upp det för att skapa en slät bas. Placera perukkappen på huvudet och justera den så att den passar bekvämt. Dra sedan perukens snoddar eller spännen över ditt hår och fäst dem säkert. Använd gärna hårnålar för extra säkerhet. Nu är du redo att rocka din peruk och förvandla din stil på ett ögonblick!