Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga Peruker!

Köp peruker billigt hos oss! Oavsett om du är ung eller gammal, tunnhårig eller skallig, oavsett om du är blond eller brunett, har långt eller kort hår, så har du rätt till en fantastisk frisyr! Du har rätt att låta ditt hår förföra, och en peruk är just det som ger dig det lilla extra. Det är dags att du omfamnar möjligheterna. Kanske ska du på maskerad, kanske vill du bara vara lite extra piffig på festen? Varför är oväsentligt! Det viktiga är att den frisyr du önskar dig finns här, bara några klick bort. Självklart till billigare priser, välkommen in och fynda.

Tips för ett lyckat köp! Förhasta inte när du klickar ner produkterna i varukorgen. Då det finns mycket att välja mellan är det viktigt att du kollar en extra gång så du valt rätt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Variera med löshår! Tänk att kunna byta frisyr varje dag. Från blont till brunt, rött till rosa. Det är inte omöjligt – inte om en använder sig av peruker eller löshår. Peruken erbjuder det som ditt riktiga hår inte kan leverera. Oavsett om den ska passa med din utklädnad, eller bara ska fungera som en hårförlnägning. Visst lockar det lite? Bra, då är det bara att klicka hem billigt löshår och en snygg peruk – kvällens frisyr är fixad.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.