Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga hårdelar online

161 Fynd

En hästsvans i löshår

Förläng håret med en billig hårdel av löshår i den nyans och ton som du önskar! Här hos oss på Fyndiq har vi samlat massor av olika hårdelar med löshår, i form av raka och lockiga varianter, i snoddar med löshår i olika färger, i flätor att fästa och göra uppsättningar med samt en hel del roliga ponytails och clip ons. Det är bara att välja och vraka. Välkommen att shoppa hårdelar med fantastiskt löshår, online hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp

Fäst hästsvansen med en klämma eller en elastisk ögla, som ligger bakom löshåret, men först efter att du gjort en hårknut av ditt riktiga hår! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Ett fantastiskt svall

De allra flesta vill ha vackert hår, och helst i en snygg uppsättning. Med en clip on hårdel med löshår är det fixat på några få minuter, och frisyren sitter bra — samt kan göras om oändligt många gånger! Sätt till exempel upp ditt hår med en hästsvans i lockigt löshår, eller gör en messy bun med en hårbulle som ser ut som äkta hår. Tvätta dina löshårshårdelar i milt schampo och ta hand om dem med kärlek, så håller de länge och väl! Hitta hårdelar i ljusblont, mörkbrunt, korpsvart, kopparrött samt många fler nyanser här, skynda att fynda!