Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda After Shave Balm & Rakvård!

Slät, slätare, rakad med lyxiga produkter för rakvård! Finns det någonting bättre än nyrakad hy? Antagligen inte! Oavsett om det gäller ett ben, en armhåla eller en haka, så känner man sig otroligt fräsch när man fått bort sitt oönskade hår. Det gäller dock att ha bra produkter för att det ska bli så lent som möjligt, och det brukar ju sägas att smakar det, så kostar det. Men, du behöver inte oroa dig för hur din plånbok kommer att må, om du beställer från oss på Fyndiq. Vi har nämligen samlat de bästa av märken, så som Davidoffs after shave, Gilettes Venus och Philips rakaparat — och dessa, till billigare priser!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att köpa ihop ett kitt när du ändå är här! Nog för att vår frakt är billig, men visst är det roligare att få allt på en gång? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Farväl röda prickar efter rakning! Alla har nog en erfarenhet av att rakningen blivit, ja inte jättebra. Och varför mån tro? Vi har svaret: produkterna som man använder är a och o för att få till en bra rakning. Som tur är har vi bra produkter för rakvård till riktigt låga priser! Och om du inte vet vilken du ska välja? Till det priset vi presenterar kan du köpa två olika märken och testa dig fram. Rakhyvel, rakapparat, After shave balsam; här finns allt och lite till. Hög kvalité, och ett billigt pris. Bara för att du ska kunna säga farväl röda prickar när du rakat dig! Vad väntar du på? In och fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.