Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Rakblad!

Köp billiga rakblad för den bästa rakupplevelsen! Att köpa nya rakblad online är att slå tre flugor i en smäll. Hur ofta får man chansen till det? För det första är det billigt att köpa nya rakblad hos oss på Fyndiq. För de andra så är rakblad ett sätt att alltid garantera att rakningen blir i mästarklass. Det är helt enkelt dags att sluta harva med de gamla och slitna rakbladen på morgonen som bara slutar i irriterad hud och dåligt resultat. För de tredje är nya rakblad till din rakhyvel ett sätt att vara ekonomisk och tänka på miljön. Istället för att köpa en helt ny rakhyvel, byter du bara ut de slitna rakbladen. Något som i sin tur lämnar efter sig mindre avfall. Är du en av dem som gillar att göra riktigt bra affärer är det alltså dags att klicka hem dina favoriter när det gäller rakningen här på Fyndiq.

Billiga rakblad på nätet! Hos Fyndiq är utbudet av rakblad stort. De kommer i olika varianter, men alla har de en sak gemensamt. De vill få dig att känna dig nöjd med din rakning. Utan stubb, missade hårstrån och skärsår. Komplettera gärna ditt köp med rakskum, rakgel eller efterbehandling för att göra din rakning så angenäm som möjligt!

Tips för ett lyckat köp! Här kan både killar och tjejer hitta Gillette rakblad till den rakhyveln som man har hemma. Så länge man håller sig till samma varumärke så brukar de flesta rakbladen fungera oavsett vilken modell man själv har. För att du ska bli så nöjd som möjligt med ditt köp är det dock bäst att kontrollera att bladen på förpackningen liknar dem som du själv har använt tidigare. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.