Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda badprodukter billigt här hos oss!

Fyndiqs favoriter

Billiga badprodukter online hittar du här hos oss på Fyndiq! Tycker du också om att bada med badbomber och bubblor? Då har du funnit rätt kategori! Vi har samlat massvis av badprodukter för dig att välja och vraka bland! I sortimentet finner du allt från bubbelbad och badbomber till badsalt, shower gel och fina engelska tvålar i doft av fikon. Inte bara härligt att ha hemma utan även perfekt att ge bort i present till en kär vän. För barnen finns Dumma mej Bad & Dusch, Baff water colours samt Marvel Avengers badset. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Bland alla våra badprodukter finner du även spatvålar, bath milk, skäggrakningsförkläden och smarta makeup-väskor att ha i badrummet. Passa på att handla det som du vill ha till badrummet! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Badbomber och badsalt billigt! Finns det något härligare än att ta ett varmt bad? Med våra produkter blir det ännu mysigare, för både stora och små. Med badbomber och badgelé, badpaket för alla hjärtans dag samt foaming wash kommer du inte vilja kliva upp ens när vattnet börjar kallna. Har du barn som inte gillar att duscha kan du nog få de att älska badet med fantasifulla badprodukter som baff blast, roliga oljefärger, Avengers Hero Bath set och väldoftande tvålar.

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.