Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig kroppsolja online!

Smörj in huden med välgörande olja! Huden är kroppens största organ och får stå ut med mycket. Den exponeras för kyla och värme och utsätts för allmänt slitage. Det är inte konstigt att den åldras, får rynkor, bristningar och blir torr. Men genom att smörja in kroppen med olja kan huden må bättre och bli vackrare. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billig kroppsolja från märken som Clarins, Bio-Oil och Boots no7! Välkommen att fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp! Olika hudtyper vill ha olika typer av oljor. Om du exempelvis har torr hud kan en olja som är återfuktande vara det bästa för dig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Arganolja eller jojobaolja? Bland de kroppsoljor som finns i Fyndiqs breda sortiment kan man hitta allt från jojobaoljor till arganoljor. Vilken olja som är det bästa valet beror självklart på vad man är ute efter. Den som vill få en mjukare hud och minska ålderstecken som rynkor, bör köpa någon typ av arganolja. Den har nämligen gett huden näring sedan 1300-talet. Om man istället vill smörja in sin hud med något som passar alla typer av känslig hud är jojobaolja ett bra alternativ. Den verkar nämligen balanserande på den feta huden och har dessutom väldigt välgörande egenskaper på torr hud!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.