Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billig bodylotion online

155 Fynd

Håll huden mjuk och återfuktad

Huden är kroppens största organ som får utstå mycket under ett liv. Därför är det väldigt viktigt att ta hand om den och att använda rätt produkter. Annars kommer den aldrig kunna hålla sig mjuk, fast och återfuktad. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billig bodylotion från kända märken som Clarins, Elizabeth Arden, Clean och Gucci! Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att du alltid betalar samma frakt, oavsett hur mycket du handlar för. Passa därför på att handla flera produkter på samma gång! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Huden blir frisk och välmående

Förutom att en bra bodylotion återfuktar huden och håller den mjuk, kan den även reparera mindre skador på huden och se till att den blir frisk igen. Vill man till exempel se till att huden inte är röd och irriterad rekommenderar vi Elisabeth Arden Eight Hour Cream. Den som istället vill ge huden näring och återbygga den, kan välja att köpa Pure Czech Limited Edition Body Lotion, som gör just detta! Förutom att reparera huden och göra den frisk och kry kan en bra bodylotion användas för att ge huden en riktigt härlig doft! Välj den du föredrar helt enkelt!