Fynda billigt body butter online

23 Fynd

Återfukta huden ordentligt med body butter

De flesta kan nog känna igen sig i att huden ibland känns torr och trött. Speciellt på vintern när den kalla luften torkar ut. Vad huden behöver då är rejält med återfuktning, vilket den enklast får genom att man smörjer in den med body butter. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billigt body butter från olika kända märken som Hawaiian Tropic, Clinique, Make Up Store och Burt's Bees! Välkommen att fynda online!

Tips för ett lyckat köp

Body butter kan du också använda om du åker på solsemester. En soltrött hud älskar verkligen att återfuktas med härliga produkter! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Body butter som doftar gott

Förutom att body butter verkligen kan göra underverk för torr hud, luktar den även otroligt gott. Så den som använder produkten får inte bara en fin och len hud utan doftar också gudomligt efter att ha smörjt in sig. I vårt sortiment kan man till exempel hitta ett body butter med doft av passionsfrukt. Eller varför inte ett body butter som doftar av hasselnöt eller oliv? Den som vill dofta som en tropisk sommarkväll kan istället välja ett body butter som heter Lime Coolada!