Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga hudvårdsredskap för kroppen

Köp billiga hudvårdsredskap för kroppen online här hos oss på Fyndiq! Gillar du att spendera lång tid i dusch och badkar? Det gör vi på Fyndiq, och vi vet hur viktigt det är att ha tillgång till rätt redskap i duschen när man vill ge sig själv, eller någon annan, en riktig skrubbning. Här kan du köpa billiga hudvårdsredskap för kroppen i massor. Vad sägs om en pimpsten att använda för att peela hela kroppen? Eller du kanske föredrar en duschboll? Kolla i sortimentet och välj det redskap du gillar bäst i duschen!

Tips för ett lyckat köp! Lång tid i dusch eller bad tär en hel del på din hud, så ett tips är att passa på att köpa med dig några återfuktande produkter också innan du går vidare till kassan. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Vilken sorts hudvårdsredskap för kroppen vill du ha? Det är skönt att känna sig riktigt ren och en snabb genväg till den känslan är att skrubba sig med ordentliga skrubbredaskap. Här i denna kategori hittar du massvis av produkter från bland annat Eco Tools. Vad sägs om deras Bamboo Foot Brush And Pumice som avlägsnar död hud och gör fötterna mjuka? Eller du kanske hellre vill ha deras Loofah Sponge som exfolierar hyn riktigt ordentligt? Här finns alla möjliga  hudvårdsredskap för kroppen välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.