Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga peeling produkter online!

Fyndiqs favoriter

Få en ren och fin hud med skrubb och peeling! För att huden ska få den där lystern som många är ute efter gäller det att ta hand om den på ett bra sätt. Ett av de viktigaste knepen för att fräscha upp huden är att peela den då och då. Gör man detta försvinner de döda hudceller som ofta lägger sig som ett lager på huden. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga peeling produkter och skrubbhandskar så att huden ska få den behandling som den verkligen förtjänar! Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att lägga lite fokus på de torra områdena på din hud när du peelar. Det är också dessa områden du behöver vara lite extra varsam med! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Olika typer av produkter för skrubb! Den som är ute efter riktigt bra produkter för att skrubba sin hud bör verkligen ta en titt hos oss på Fyndiq. Här hittar man till exempel en handduk som man kan skrubba sin hud med. Den tar liten plats i badrummet men är tillräckligt stor för att komma åt hela kroppen och peela ordentligt. Eller vad sägs om en hudkräm som fungerar för peeling och som mjukar upp huden och påskyndar cellförnyelse? Använd ett skrubbverktyg och en peelingkräm tillsammans för bästa resultat!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.