Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billiga nagelstickers online

2 578 Fynd

Dekorera naglarna med stickers

Naglarna är kanske något av det roligaste att dekorera, med vårt stora utbud av billiga stickers hittar du med största sannolikhet något som passar dig och dina naglar alldeles utmärkt! Här finner du nämligen nagelstickers med populära Minions och med olika motiv som spetsdekor, fjädrar, Hello Kitty samt stickers i blänkande guld och skinande silver. För den kreativa finns massor av härliga figurer att botanisera bland, som bakverk och snäckskal, för att inte glömma flörtiga kyssar och pussmunnar. Ja, det finns nagelstickers med allt du kan tänka dig! Passa på att köpa ett gäng, så har du stickers att variera med. Skynda att fynda nagelstickers online hos oss på Fyndiq, redan i dag!

Tips för ett lyckat köp

Vet du inte vad du ska väljä Köp ett set med flera ark nagelstickers så kan du prova dig fram! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Fantastiska naglar

En behöver inte vara nagelexpert för att dekorera sina naglar — det räcker med fantasi, fingerfärdighet och lite tålamod! Lätt som en plätt fäster du nagelstickers på naglarna efter en grundning med nagellack, sedan kan du med fördel måla ett skyddande lager klarlack ovanpå! Det svåra är nog snarare att välja motiv, titta vidare bland busiga äpplen, färgglada blommor, tidlösa symboler samt en och annan Disney-figur! Välkommen att shoppa loss!