Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga nagelstickers online!

Dekorera naglarna med stickers! Naglarna är kanske något av det roligaste att dekorera, med vårt stora utbud av billiga stickers hittar du med största sannolikhet något som passar dig och dina naglar alldeles utmärkt! Här finner du nämligen nagelstickers med populära Minions och med olika motiv som spetsdekor, fjädrar, Hello Kitty samt stickers i blänkande guld och skinande silver. För den kreativa finns massor av härliga figurer att botanisera bland, som bakverk och snäckskal, för att inte glömma flörtiga kyssar och pussmunnar. Ja, det finns nagelstickers med allt du kan tänka dig! Passa på att köpa ett gäng, så har du stickers att variera med. Skynda att fynda nagelstickers online hos oss på Fyndiq, redan i dag!

Tips för ett lyckat köp! Vet du inte vad du ska välja? Köp ett set med flera ark nagelstickers så kan du prova dig fram! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Fantastiska naglar! En behöver inte vara nagelexpert för att dekorera sina naglar – det räcker med fantasi, fingerfärdighet och lite tålamod! Lätt som en plätt fäster du nagelstickers på naglarna efter en grundning med nagellack, sedan kan du med fördel måla ett skyddande lager klarlack ovanpå! Det svåra är nog snarare att välja motiv, titta vidare bland busiga äpplen, färgglada blommor, tidlösa symboler samt en och annan Disney-figur! Välkommen att shoppa loss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.