Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt nagelfolie online!

Fyndiqs favoriter

Färgsprakande utbud av nagelfolie! I en värld som snurrar på allt snabbare är det viktigt att visa upp sig från sin bästa sida. Ens naglar spelar då en allt större roll. Här på Fyndiq har vi samlat ett stort och färgsprakande utbud av billigt nagelfolie som dekorerar dina naglar till perfektion. Välj mellan nagelfolie 3-pack, burkar med folie flakes eller nagelfolie med kaxigt mönster. Nu är det superenkelt att klä upp sig från topp till tå och få allas blickar.

Tips för ett lyckat köp! När det kommer till nagelfolie finns det mängder av mönster och färger att välja mellan, så se till att shoppa på dig olika mönster och flakes så du kan variera! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Pigga upp dina naglar! Förr var det bara prat om dåliga hårdagar. Nu hör man allt mer om människors naglar och hur man tar hand om dem. För visst är det viktigt med snygga och välvårdade naglar? Med nagelfolie lyfter du snabbt din personlighet ända ut i fingerspetsen – bokstavligen talat. Foliet är självhäftande och du behöver endast en fil och en sax för att få en perfekt bit som passar just dina naglar. Ett tips för att dina naglar ska vara snygga längre är att använda dig av ett transparent lack, som du även finner hos oss.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.