Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda Nageldekorationer billigt!

Fyndiqs favoriter

Köp billiga dekorationer online! Något som blivit mer och mer populärt de senaste åren är att ha snygga naglar. Och det är inte så konstigt! Att ha gelenaglar eller kanske en manikyr med glitter piffar upp varenda outfit i världen, till och med om den är helt svart. Ännu roligare blir det att fixa sina naglar själv med nageldekorationer och nail art. Då kan du variera dina naglar hur du vill, och fixa dem varje dag om du önskar, så att de kan matcha ditt strålande humör eller det fina vädret. Trendigt och roligt på en och samma gång. Här hittar du produkter som nagelglitter, nagelstickers och nageltejp.

Tips för ett lyckat köp! Det är lätt hänt att en blir riktigt tossig och klickar hem allt på hela sidan, och det är inget konstigt med det. Ju mer man har, desto mer kan man gå loss på sina naglar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Bara kreativiteten kan stoppa dig! Och som om det inte vore nog så är möjligheterna för vad du kan ha på naglarna oändliga. Den kreativa kan gå loss ordentligt och inspireras av i princip allt här i livet. Nageldekoratoner blir mer som än hobby än ett tråkigt ”måste att fixa naglarna”, och vem tackar nej till en rolig hobby? Hellre greja med dina naglar än ut och jogga en gång i veckan, visst? Är du riktigt duktig kan du även få till en riktigt snygg nageldesign!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.