Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

- Vi har öppet måndag - fredag : 10-00-16.00 (stängt fredag)
röda dagar och helgdagar : Stängt

Fynda billiga nagelberlocker online!

Fyndiqs favoriter

Berlocker som nageldekor! Med en eller flera av våra billiga berlocker till naglar och näsringar visar du att det faktiskt är detaljerna som skapar en snygg helhet. Med en nagelberlock blir inte bara nageln lite fräckare och snyggare – händerna blir så mycket mer som en del av ens uttryck och stil. Detsamma gäller även om berlocken eller smycket pryder näsringen, det centrerar hela looken och ger ansiktet en ännu unikare touch. Låt personligheten lysa igenom med små hängsmycken i olika design, shoppa nagelberlocker online – här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Köp gärna ett pack med flera olika berlocker – då kan du byta och variera hur mycket du vill! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Festfina naglar När man gör sig i ordning för festligheter är det ofta en detalj som gör att hela outfiten känns färdig – för många är nog detta att ha snygga naglar, utöver en make-up on point. Med nagelsmycken som berlocker står du inte bara ut lite extra, du kan även matcha till kläder och accessoarer! Här hittar du smycken med strass, rhinestones, pärlor och monokroma metaller. Perfekt till både fest och vardag, men framförallt pricken över i på en finare tillställning där inget lämnas åt slumpen. Hitta dina berlocker och dina nagelsmycken här hos oss i dag – välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.