Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga rhinestones online!

Glittra loss med rhinestones! Uttrycket less is more stämmer verkligen inte in när det kommer till att få snygga naglar som stjäl uppmärksamheten. Ibland gäller det att ta i. Och vad kan vara härligare än att få gå all in och lyfta sin personlighet? Här på Fyndiq har vi ett fantastiskt vackert och inspirerande utbud av billiga rhinestones. Välj och vraka bland mängder av olika färger och former och passa på att köpa på dig så dina favoritstenar inte tar slut.

Tips för ett lyckat köp! Dessa dekorationer behöver inte bara pryda naglar utan kan även användas till scrapbooking. Se även till att ha lim hemma då de flesta pärlor inte är självhäftande! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Glitter & glamour med nagelstrass! Ibland är det verkligen de små sakerna, detaljerna, som skapar en fantastisk helhet. Nageldekorationer med rhinestones, alltså strass, kan få fart på en hel outfit och gå från medelmåttig till kvällens mittpunkt. Men kanske det mest fantastiska med att just toppa sina naglar med stenar eller små nageldekorationer i olika former är att man själv väljer hur mycket man vill lägga på och sticka ut. Ibland kan det räcka med en enda pärla för att få effekt. Men, detta väljer du såklart helt själv.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.