Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt nagellim online!

Förstärk naglarna med nagellim! Långa och snygga naglar är nog många kvinnors dröm, men det är inte alla som lyckas få till dem utan lite extra hjälp. Lösnaglar är vanligt att använda men för att de ska sitta bra behövs lim. Och just därför har vi på Fyndiq samlat ihop nagellim från mängder av märken till ett pris som är så pass billigt att du på endast ett klick kan klicka hem så mycket lim att det räcker för ett år. Oavsett om det är nagellim för dina gele naglar eller dekorlim till dina naturliga naglar finns det här och du är varmt välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Just här hittar du bara nagellim men om du också är ute efter billiga nagellack är det bara att kila vidare till den kategorin innan du klickar på köp. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Det räcker inte bara med nagellack! Förr räckte det kanske med att måla naglarna, men numera krävs det lite mer för att få till en trendig nagel. Att dekorera sina naglar med allt från stenar till mönster har blivit riktigt hett och det lim som behövs för att lyckas hittar du här. Köp hem ditt lim redan idag och påbörja din väg mot snyggare naglar, du kommer inte att ångra dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.