Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Deodorant för män online!

Dofta gott med rätt deo! Doftsinnet är ett av vårt allra starkaste. Det är ofta genom dofter som vi minns saker, associerar och längtar, och att vilja lukta gott är då inga konstigheter. Något som man enkelt ordnar med en god deodorant! Det finns massor av deos för herrar online, och vilken antiperspirant man än väljer så får man garanterat goda associationer till sig. Och har man tur finns det någon som kommer längta efter att få känna ens doft!

Tips för ett lyckat köp! Alla dofter passar inte alla, och beställer man deodorant online kan man inte provlukta innan. Läs gärna på lite om våra olika dofter som du ska klicka hem så du garanterat kommer gilla den, eller varför inte köpa en som du vet är en riktig fullträff sedan tidigare? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Fräsch med deo stick! Att känna sig snygg och fräsch är alltid en bra känsla, och nog något som vi alla strävar efter. Och med ett deostick som luktar gott är man en bra bit på väg. Då behövs det helt enkelt inte så mycket mer för att bli en riktigt fräsch kille! Dessutom är en deodorant så tacksam eftersom den är snabb och enkel att applicera.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.