Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig mineral mascara online!

Fyndiqs favoriter

Mineral mascara för långa och friska fransar! Något av det finaste som finns och som verkligen gör att man ser fräsch och pigg ut, är riktigt långa och mörka ögonfransar. De flesta kan enbart åstadkomma denna look med hjälp av en riktigt bra mascara. För att se till att mascaran inte bara fixar till fransarna, utan också får dem att må bra, kan det vara värt att investera i en mineral mascara. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billig mineral mascara för dig att fynda. Välj mellan mascaror från märken som bareMinerals och NYX. Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! För att få den kompletta looken och fransar som ser så där perfekta ut, behöver du också investera i en bra ögonfransböjare. Passa på att köpa den också här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Mascara med vårdande mineraler! Det som är oerhört fint med att köpa en mineral mascara är att man inte bara får en mascara som är bra, utan även en som är vårdande för fransarna. Mineralerna hjälper nämligen till att skydda mot yttre påfrestningar som kan göra att fransarna blir slitna eller ser kortare och tunnare ut. Eftersom de mineraler som används i mascarorna är naturliga passar de flesta mascaror i utbudet perfekt för den som har känsliga ögon!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.