Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga krämögonskuggor online!

Glammiga ögon med rätt ögonskugga! Vi på Fyndiq har samlat ett stort urval av billiga ögonskuggor i krämform, något som blir allt mer populärt att använda. Här hittar du ögonskuggor från märken som Shiseido, Clarins och Max Factor. Kanske Maybellines klassiska Color Tattoo i kolsvart passar sotsminkningen, eller Isadoras Cream Mousse passar som lätt ögonskugga som håller hela dagen. Varför inte köpa flera så att du har de färger som passar både till vardag och till fest? Välkommen att shoppa ögonskugga i krämform online!

Tips för ett lyckat köp! Vill du få till en perfekt smokey eye? Applicera krämskugga och blanda ut med borste runt ögonen, avsluta med eyeliner och mascara! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Krämögonskuggan håller länge! Till skillnad från vad många tror så håller en Cream eyeshadow (som det heter på engelska) ofta längre än en vanlig i puderform, vilket gör den till en perfekt ögonskugga att ha på jobbet eller för en längre tillställning. Förutom att skuggorna är tåliga känns de både lätta på ögonlocken och exceptionellt smidiga att tona ut och blenda med andra ögonskuggor för önskad effekt. Sedan gäller det att välja om en vill ha metallisk glans i en mer djärv färg eller kanske en nyans som ger mer skimmer och highlight än färg på ögonlocket. Fynda din krämskugga online här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.