Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig ögonskuggspenna online!

Fyndiqs favoriter

Skugga ögonen med penna! Här hos oss på Fyndiq hittar du massor av billiga ögonskuggspennor! Välj mellan märken som klassiska Isadora, NYX, Max Factor med fler och lek med nyanser som Pink Diamond, Topaz, Power Purple och pärlvitt. Med krämig textur och hög pigmentering får ögonen en framhävd finish och en make up som håller sig hela dagen. Formulan gör dessutom så att sminkningen är snabb att fixa både på morgonen, på festen eller på språng – det är ju endast en penna som krävs! Välkommen att fynda ögonskugga på penna, online hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! För att få pennmarkeringen att sitta längre är ett tips att använda ögonprimer som grund innan make up sätts på! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Pennan gör sminkningen lätt! Med en ögonskuggspenna kan du lätt fixa sotade ögon, i vilken färg eller nyans du vill! Först målar du med pennan runt ögat, sedan suddar du ut skarpa linjer och blandar ut färgen med skarpast kulör närmast själva ögat – en intensiv blick fixad på bara några minuter! Vidare kan man applicera med pennan på hela ögonlocket eller bara längsmed fransarna, det är du själv som avgör. Välj och vraka bland pennor i nyanser av stark blå, klassisk svart, skimriga metaller med silver och guld samt pasteller och jordfärger. Det finns något för alla!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.