Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billig ögonskugga online

34 Fynd

Läckra ögonskuggor i fast form

Här hittar du snabbt en billig ögonskugga i fast form som framhäver dina ögon på rätt sätt. För den mest klassiska ögonskuggan är nog den vi känner igen som den fasta, pressade varianten — lätt att ta med sig och snabb att sminka på. Hos oss hittar du fasta ögonskuggor från alla de kända märkena när det kommer till högkvalitativt smink; Max Factor, theBalm, Isadora, Youngblood, Clarins med flera. Vare sig du vill låta dina ögon gnistra i koltrastblått, puderrosa eller i stilrena jordnyanser kan du shoppa din ögonskugga online — här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp

Kan du inte bestämma dig? Köp en ögonskuggspalett med flera färger så kan du variera och blanda färger! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Metalliskt eller naturnärä

Det är olika hur man målar sina ögon. Medan vissa dras till accentuerande och starka färger är andra mer förtjusta i mjuka, naturliga och nakna nyanser där jordfärger dominerar. Givetvis kan du variera din look och din make-up så mycket du vill, därför har vi också samlat fasta ögonskuggor i alla olika utföranden — från rökiga grå toner till romantiska rosa, med skimrande chokladnyans däremellan. I paletterna kan du hitta allt från två färger upp till hela 16 stycken, ett tips för den som ständigt vill variera sig!