Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billig ögonskuggspalett online

544 Fynd

Måla med palett

Här på Fyndiq har vi samlat hundratals billiga ögonskuggspaletter online som gör sminkningen så himla mycket mer varierad och rolig! Med läckra färger att välja och vraka bland kan du på nolltid ge dina ögon en professionell sminkning som håller hela dagen. Välj mellan paletter med ögonskuggor i toner av klassiska nudes, smokey eye, bronze och en hel massa andra spännande kulörer! Med märken som Rimmel, Sleek, L'Oréal med flera, kan det helt enkelt inte gå fel. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Med en palett kan du använda flera färger direkt i en och samma produkt, det gör sminkningen roligare! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Ögonskuggspaletten är enkel att ta med

Eftersom en palett innehåller två skuggor eller fler, är det lätt att ha all make-up på en och samma plats. Inte bara är det smidigt att ha en trio i handväskan, sminkningen kan dessutom lätt göras på språng. En ögonskuggspalett ger en snygg och sofistikerad make up snabbt, för ofta är dessa färger menade att verka tillsammans! En ljusare ögonskugga innerst på ögonlocket kan blandas med mörkare kulörer utmed hela ögonlocket — det får ögonen att se större ut och ögonfärgen att framhävas! Välj den eller de paletter som passar dig bäst helt enkelt!