Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Varumärken

Fynda billiga prylar till Hemmet!

Varningsettikett , Ettikett "Glas" ,post, embalering
49 kr
79 kr

Varningsettikett , Ettikett "Glas" ,post, embalering

Vi har allt du behöver för Hemmet! På Fyndiq hittar du allt du behöver för att skapa det underbara hem du alltid drömt om! När det är dags att piffa upp där hemma är det här du ska leta. Vi har massa billiga prylar till hemmet, och när det inte kostar skjortan kan man låta fantasin flöda och passa på att testa nya grepp och stilar för att få till precis den boendemiljö som du bäst trivs i.

Tänk på mått och funktion! Värt att tänka på när du surfar runt bland alla våra billiga prylar är att dubbelkolla mått och storlekar, vilket ibland kan vara svårt att se på bild. Detta gäller vare sig du köper en större möbel eller små detaljer. En bra idé för är att säkerställa att det blir rätt är att mäta upp hemma för att skapa en bild av hur det kommer att se ut. Om det av någon anledning ändå inte blir som du tänkt dig, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Fynda och skapa hemmet du drömt om! Hem ljuva hem! Visst vill vi alla kunna uttala de orden med stolthet och verkligen mena det. Men att få till det precis så som man vill där hemma kräver såväl tid som pengar och en hel del kreativitet. En bra början är att surfa runt bland vårt breda utbud för att få inspiration. Bland alla tusentals produkter kommer säkerligen fler än en liten inredningsidé att kläckas och härliga visioner om olika typer av vackra och smarta hem kommer spira i din fantasi! Sen är det bara till att klicka hem fynden du hittat och börja skapandet av ditt drömhem!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.