Kundservice

Köp billiga luftkylare & air coolers

1 452 Fynd

Fynda en luftkylare hos oss! En luftkylare, eller en air cooler som det också kallas, kyler luften genom att avge ångor från dess vattentank. Hos oss hittar du många olika varianter, stora som små, de flesta portabla men alla till riktigt bra pris!


Stort utbud av air coolers

Hos oss hittar du alltid ett stort och billigt sortiment av air coolers och luftkylare för att skapa en skön och svalkande inomhus temperatur. Som med allt hos oss får du billiga priser och snabba leveranser hem till dig!

Hur fungerar en luftkylare?

En luftkylare fungerar med hjälp av en vattentank som fylls med kallt vatten och som sedan avger kall ånga som kyler upp rummet den står i. Det går även bra att i vissa luftkylare lägga i isbitar för extra kyla i tanken! En air cooler är nästan alltid portabel och går att flytta runt i lägenheten eller på kontoret.

Fördelar med en luftkylare

Det finns en rad olika fördelar med att skaffa sig en luftkylare. De har lägre energiförbrukning, är portabla, kräver lite underhåll och funkar helt utan köldmedium. De går också att använda som luftfuktare under vinterhalvåret för att få fuktigare luft hemma!