Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

- Vi har öppet måndag - fredag : 10-00-16.00 (stängt fredag)
röda dagar och helgdagar : Stängt

Fynda billiga värmefläktar här

Fynda billiga värmefläktar online här på Fyndiq! En varmluftsfläkt passar lika bra på ett kylslaget kontor som hemma i sovrummet. I stora vårt sortiment finner du massvis av värmefläktar i olika utföranden, med olika effekter och kapaciteter. En varmluftsfläkt från Bestron kan till exempel ge omedelbar uppvärmning i ett rum och har allt från överhettningsskydd och tippskydd till termostat och olika nivåinställningar. Ställ in en sådan eller motsvarande värmefläkt i ett kallt rum och känn hur snabbt värmen sprider sig. Välkommen att fynda en billig värmefläkt på nätet redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du veta mer om en viss värmefläkt? Klicka då på denna och läs i produktinformationen från tillverkaren. Där finns det viktigaste! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Värme med varmluftsfläktar i olika utföranden. När det plötsligt blir riktigt kallt ute kan det hända att ditt hus eller kontoret där du arbetar inte hinner med att värma upp rummen. Då är det mest effektiva att köpa en portabel värmefläkt som snabbt och säkert värmer upp det kylslagna rummet. Här hittar du värmefläktar från varumärken som Nordic Home Culture, Wilfa, Tristar, Bestron med flera. Välj den eller de värmefläktar som passar dig och dina behov allra bäst. Frys inte i onödan när det är så lätt att värma ett rum med en varmluftsfläkt. Välkommen att shoppa online här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.