Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga strömbrytare online!

Fyndiqs favoriter

Tänd med en lampknapp! Ljus är något som vi människor trivs otroligt bra med, och att ha mörkt omkring oss hela tiden är inget roligt. Därför är det viktigt att man har bra möjligheter till ett ljust hem, särskilt under vinterhalvåret då vi lever i vad som känns som ett ständigt mörker. Därför har vi på Fyndiq samlat massor av strömbrytare, så att du helt enkelt kan tända alla dina lampor med en lampknapp där hemma. För vad ska man egentligen med lampor till om man inte kan koppla en strömbrytare till dem? Kika runt och se vilken som verkar passa dig bäst!

Tips för ett lyckat köp! När du ska byta strömbrytare är det viktigt att du har alla verktyg som behövs, har du inte det? Klicka dig vidare här hos oss, vi har även ett stort utbud av verktyg! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Inred med snygga strömbrytare! En strömbrytare ska allra helst inte bara vara något som gör så att vår lampa fungerar, utan även något snyggt! Det finns snygga strömbrytare som passar bra in i ens inredning, vill du till exempel ha en vit eller svart? Du väljer såklart själv efter vad som passar in i din heminredning. Men en dimmer är ett bra exempel på något som passar i alla hem, för vem vill egentligen inte kunna bestämma hur starkt ens lampa ska lysa? Perfekt för fredagsmys såväl som trötta morgonar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.