Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billig klockströmbrytare online

19 Fynd

Ställ in din el med klockströmbrytare

Vissa apparater som kopplas till eluttag vill man ha på under en viss tid, och ha avstängd en annan. Det kan exempelvis handla om en kaffebryggare som man gärna vill ha på under morgontimmarna men avstängd, utan att behöva dra ur sladden, under resten av dygnet. Det gäller även motorvärmaren i bilen, som man vill ska vara på någon halvtimme varje dag innan man kliver in i bilen. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga klockströmbrytare, som man just kan ställa in elen efter en bestämd tid med. Välkommen att fynda online!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att komma ihåg att ställa in klockströmbrytaren som du vill ha den. Annars fungerar den som ett vanligt eluttag, och det är ju inte syftet! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Klockströmbrytare med olika smarta funktioner

I det stora utbudet av klockströmbrytare här på Fyndiq, kan man hitta strömbrytare som passar apparater som ska vara på en kort eller längre tid. Exempelvis finns korttidstimers som är mest lämpliga för strykjärn, kaffekokare och andra produkter som ska vara på en kort stund. Det finns även timers som har länge tidsinställning och kan vara på i ett helt dygn exempelvis. Det är bara att välja något som passar!