Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda vägguttag billigt online!

Fyndiqs favoriter

Ingen el utan bra vägguttag! Elen har vi människor nu vant oss vid. Vi ser det som en självklarhet att kunna tända lampan när vi kommer hem, att kunna laga middag vid spisen och att torka håret med hårfön bara genom att stoppa i kontakten och trycka på on. Men tänk att en gång i tiden fanns det inget el, och tänk vilka privilegier vi har som kan göra allt detta. För att få el till våra saker behöver vi ju dock en liten sak, en viktig sak: ett vägguttag. Detta är också någonting du kan handla hos oss på Fyndiq, dessutom till ett lågt pris. Köp billiga vägguttag hos oss, bättre pris lär du knappast hitta!

Tips för ett lyckat köp! Om du ska byta vägguttag är det mycket viktigt att först stänga av din strömbrytare, annars kan det gå illa. Ta hjälp av en elektriker om du är osäker. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Flera olika varianter av vägguttag En kanske tror att det bara finns en typ av väggkontakt. Den där som helt enkelt sitter i väggen. Men det finns faktiskt flera olika varianter. För det första kan du ju ha en väggkontakt med fler än bara de klassiska två. Det kallas 4-vägs jord och här på Fyndiq erbjuder vi bland annat Schneider uttag. Det finns även uttag som är specialframtagna för lampor, lamputtag. Även det kan du köpa hos oss på Fyndiq.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.