Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt grenuttag online!

Här finner du billiga grenuttag! Om man vänder sig upp och ned och låter blicken fara under sängar och bord så får man snabbt svar på vilken typ av värld vi lever i: en värld som är uppkopplad och som behöver ström. För att tillfredsställa alla olika apparater man samlat på sig är ett grenuttag en bra lösning. Här på Fyndiq har vi samlat ett härligt utbud av olika grenuttag som kan tänkas passa just dig och fylla dina behov. Välj mellan grenuttag med USB, grendosa med överspänningsskydd eller varför inte kicka igång livet utomhus med ett grenuttag utomhus?

Tips för ett lyckat köp! Hellre ett grenuttag för mycket än ett för lite! Passa på att köpa två när du ändå är i farten. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Låt inte många sladdar stoppa dig! Det här med att vi har många prylar som behöver få näring i form av en kontaktdosa kommer vi nog aldrig komma ifrån om vi inte vill minska på standard och prylar. Och det vill vi väl inte? Då handlar det om att mata sladdarna så de blir mätta. Har du små barn som gillar att vandra runt på upptäcksfärder kan det vara på plats med petskyddade uttag så inga tråkiga olyckor sker. Och för utomhusbruk kan det vara bra med vägguttag med lock.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.