Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga slipmaskiner online!

Fynda slipmaskin billigt online hos oss! Vi på Fyndiq har samlat massor av slipmaskiner från olika varumärken, allt för att du ska slippa det där tråkiga och jobbiga handslipandet under byggprojektet. Allt går så mycket snabbare med en slipmaskin, och resultatet blir ofta mycket bättre än när man slipar för hand. Slipytan blir jämnare och bättre bearbetad. En slipmaskin är alltså en riktig investering! Så, vad väntar du på? Bums in och kolla in vårt breda sortiment av billiga slipmaskiner! Välkommen!

Tips för ett lyckat köp! Hittade du inte precis det som du var ute efter? Kika in här imorgon igen, vi fyller nämligen på sortimentet med nya produkter och prylar hela tiden! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Slipmaskiner som du bara kommer att älska! Japp, för så blir det när man köper en riktigt bra slipmaskin, man blir smått beroende av den och kan inte tänka sig hur det vara att bygga något utan den. Vad är kännetecken för bra slipmaskiner? Det beror såklart på vad det är du ska bygga, men man bör kolla efter slipmaskiner som passar den plana yta du vill få till och som kan komma åt inne i hörn. På Fyndiq finns allt från multislip, planslip och excenterslip till vinkelslip i olika wattstyrkor. Kolla in sortimentet för att hitta den slip som passar dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.