Kundservice

Fynda billiga elverktyg här

85 580 fynd


Filtrera

Hitta billiga elverktyg till hem och verkstad här hos oss på Fyndiq

Letar du efter en sladdlös skruvdragare, Makita verktygsbatteri eller en smart DeWalt tillbehörssats med hela 109 delar? Då har du kommit helt rätt. Här på Fyndiq har vi ett stort sortiment med det senaste inom elverktyg, för både verkstaden och hemmafixaren. Shoppa loss bland digitala spänningsmätare, slagborrmaskiner, skruvdragarförlängare och Black & Decker batterier. Här finner pysslaren värmepistol och slipmaskin samtidigt som snickaren hittar multisågblad, mätutrustning och elsågar. Välkommen att shoppa online hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Letar du efter andra verktyg? Oroa dig inte, här på Fyndiq har vi det mesta inom bygg och verkstad. Sök i sökfältet så hittar du snabbt det du letar efter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Trådlösa elverktyg med verktygsbatteri är här för att stanna

Trots att dina nya elverktyg är eldrivna behöver de inte ha en sladd som kopplas in i ett eluttag. Med verktygsbatterier från Hitachi, Panasonic och DeWalt med flera — behöver du bara köra en laddning innan du lätt och smidigt kan använda dina bärbara verktyg. Det gör det lättare att renovera och komma åt på svåra ställen, dessutom finns det ingen sladd som du kan råka såga av! Gör som alla andra proffsiga hemmafixare och köp elverktyg som laddas upp. Börja din samling här med oss på Fyndiq och få tillgång till de allra nyaste verktygen från de mest välkända märken i bygg- och verkstadsbranschen.