Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda verktyg på nätet!

Allt inom bygg! Att fixa och trixa, bygga och göra om i hemmet är något som många gillar att göra. För när man tänker efter, visst finns det alltid något att ändra i sitt hem? Hos oss på Fyndiq har vi samlat allt inom bygg som man kan tänkas vilja ha för stora såväl som små renoveringar, med allt ifrån smarta multiverktyg till en riktigt bra borrmaskin. Så att man verkligen kan fixa alla de grejerna som man vill!

Tips för ett lyckat köp! Det finns massor av olika typer av verktyg, och beroende på vad man ska ha dem till så krävs det olika egenskaper av dem. Ska man spika är en hammare bäst, och ska man göra hål en håltång. Se till så att du har många olika grejer hemma, förberedd på allt möjligt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Köpa verktyg för drömhemmet! Att ha ett hem att trivas i är något av det allra viktigaste här i livet, vi spenderar trots allt mycket tid i hemmet. Och att köpa billiga verktyg online är ett steg i rätt riktning för att få drömhemmet. Ofta är det nämligen småsakerna som man kan fixa på egen hand som gör att man längtar hem lite extra mycket. Prylar som bladkniv, skruvmejsel och penslar är bra redskap när man vill fixa fina detaljer!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.