Kundservice

Fynda verktyg på nätet

221 940 fynd


Filtrera

Allt inom bygg

Att fixa och trixa, bygga och göra om i hemmet är något som många gillar att göra. För när man tänker efter, visst finns det alltid något att ändra i sitt hem? Hos oss på Fyndiq har vi samlat allt inom bygg som man kan tänkas vilja ha för stora såväl som små renoveringar, med allt ifrån smarta multiverktyg till en riktigt bra borrmaskin. Så att man verkligen kan fixa alla de grejerna som man vill!

Tips för ett lyckat köp

Det finns massor av olika typer av verktyg, och beroende på vad man ska ha dem till så krävs det olika egenskaper av dem. Ska man spika är en hammare bäst, och ska man göra hål en håltång.se till så att du har många olika grejer hemma, förberedd på allt möjligt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Köpa verktyg för drömhemmet

Att ha ett hem att trivas i är något av det allra viktigaste här i livet, vi spenderar trots allt mycket tid i hemmet. Och att köpa billiga verktyg online är ett steg i rätt riktning för att få drömhemmet. Ofta är det nämligen småsakerna som man kan fixa på egen hand som gör att man längtar hem lite extra mycket. Prylar som bladkniv, skruvmejsel och penslar är bra redskap när man vill fixa fina detaljer!