Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga borrmaskiner & skruvdragare online!

Fynda billiga borrmaskiner och skruvdragare online här hos oss! Hemmafixare, hobbysnickare eller proffs? Då kan du vara i behov av en ny borrmaskin eller en skruvdragare, eller varför inte båda två? Här har vi samlat ett stort utbud av billiga borrmaskiner och skruvdragare för dig att shoppa loss bland! Vad sägs om en träborr eller kanske en skruvdragare från Black & Decker? Kolla igenom sortimentet och välj bland både sladdlöst och med elsladd för att hitta just de maskiner du vill ha, välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Har verktygen verkligen allt det du vill att de ska ha? Läs produktbeskrivningen för att se efter! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alla hem behöver åtminstone en borrmaskin och en skruvdragare! Egentligen spelar det ingen roll hur händig man är, i ett hem kan en borrmaskin eller en skruvdragare alltid komma väl till pass! Det kan vara så att du vill sätta upp en ny tavla, skruva ihop en ny möbel eller helt enkelt behöver borra hål av annan anledning och sedan få dit en skruv så hårt det går. Då behöver du borr- och skruvdragarmaskin. Välj och vraka bland eldrivna borrmaskiner och skruvdragare, och hitta den du behöver. Du kan fråga vem som helst vad det viktigaste verktyget är och du får samma svar: Borr- och skruvverktyg såklart!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.