Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga elsågar online!

Fynda elsågar billigt online här hos oss på Fyndiq! Att arbeta som snickare, byggare eller helt enkelt ha snickeri som hobby kräver en hel del verktyg och något som proffsen tipsar om att ha i sin byggarsenal är en elsåg — det gör sågandet både enklare och roligare. Det är något som vi på Fyndiq fullkomligt håller med om och därför har vi samlat massvis av billiga elsågar här i denna kategori för dig att shoppa loss bland! Vad säg som en från Black & Decker eller en från DeWalt? Eller du kanske föredrar ett annat märke? Vi har massor av elsågar från mängder av olika varumärken — välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att köpa med dig fler verktyg! Vi har även skruvdragare, mätutrustning och slipmaskiner samt mycket, mycket mer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Enklare sågning med elsåg! Den som tror att en elsåg bara är något för den late får nog tänka en gång till. En elsåg är nämligen ett perfekt verktyg för den som behöver precisionssåga, komma åt på otympligt ställe att såga på och för den som behöver kapa något snabbt. Här finns allt från cirkelsåg till tigersåg och allt däremellan! Vad sägs om en Hitachi Sticksåg eller kanske en Black & Decker Kap- och Geringssåg? Kolla igenom sortimentet och hitta just den eller de elsågar du behöver för att kunna förverkliga ditt byggprojekt — alla elsågar här passar både proffset och hemmasnickaren!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.