Kundservice

Fynda billig målarutrustning här

1 513 Fynd

Fynda billig målarutrustning online här hos oss på Fyndiq

Letar du efter en färgspruta, en filterpump eller en sprutpistol med munstycken i olika storlek? Då har du hittat helt rätt. Här på Fyndiq har vi ett stort sortiment av målarutrustning för både professionella målare och de som gärna målar väggar och tak hemma med smidiga färgsprutor. I kategorin finner du det senaste från märken som Einhell, Yato, Wagner, Ferm och vidaXL. Varför inte en Airless färgspruta Control Pro 350 R? Eller ett förlängningsrör till din färgpistol? Allt detta och mer därtill finner du här.

Tips för ett lyckat köp

Letar du efter andra målarverktyg? Oroa dig inte, här på Fyndiq har vi även penslar och skyddande kläder för dig som gärna sätter färg på hemmet. Sök i sökfältet så hittar du snabbt det du letar efter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Färgspruta, färgpistol och färgskrapa

En målare har mer utrustning än vad man kan tänka sig, det kräver också att vi har ett stort utbud med allt en målare kan tänkas behöva. Tur att vi har det! I kategorin finner du allt från silar och filter från Graco till färgsprutor, tapetsvampar som skapar coola mönster, färgskrapor som på ett effektivt sätt tar bort gammal färg samt rengöringsset och kolvolja till sprutpistoler. Måla varje skrymsle hemma med riktig målarutrustning så blir även resultatet bättre. Skynda att fynda här hos oss på Fyndiq!