Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda byggtejp & lim billigt online!

Allt från dubbelhäftande tejp till silvertejp! Det är få som vet vilken effekt lite tejp kan ha, men det vet vi – och nu ska vi berätta det för dig. Med tejp kan du laga det mesta, från en elsladd till ett cykeldäck. Men det gäller att välja tejp som verkligen sitter samt att välja rätt tejp eller lim för rätt sak. Det är också därför vi på Fyndiq har samlat så många sorters byggtejp och bygglim som möjligt. Här hittar du FiberFix Supertejp, klassisk eltejp i olika färger och snabbverkande superlim för metall. Kika igenom vårt utbud av billigt bygglim och tejp och köp hem det du önskar. En vet aldrig när det behövs!

Tips för ett lyckat köp! Kom ihåg att oavsett hur mycket du väljer att handla blir frakten densamma! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

3 m tejp kommer man långt med Tejp har funnits i vårt samhälle länge och det finns faktiskt mängder av olika sorter. Byggtejp är den tejp som vanligtvis används när det är saker som ska lagas, men även märktejp och maskeringstejp är en uppskattad och bra produkt att ha i hemmet. Vad gäller lim är ju det också en typ av tejp, lite som dubbelhäftande tejp om en tänker efter. Oavsett vilken tejptyp du söker hoppas och tror vi att du hittar den hos oss.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.