Kundservice

Fynda byggtejp & lim billigt online

4 465 fynd


Filtrera

Allt från dubbelhäftande tejp till silvertejp

Det är få som vet vilken effekt lite tejp kan ha, men det vet vi — och nu ska vi berätta det för dig. Med tejp kan du laga det mesta, från en elsladd till ett cykeldäck. Men det gäller att välja tejp som verkligen sitter samt att välja rätt tejp eller lim för rätt sak. Det är också därför vi på Fyndiq har samlat så många sorters byggtejp och bygglim som möjligt. Här hittar du FiberFix Supertejp, klassisk eltejp i olika färger och snabbverkande superlim för metall. Kika igenom vårt utbud av billigt bygglim och tejp och köp hem det du önskar. En vet aldrig när det behövs!

Tips för ett lyckat köp

Kom ihåg att oavsett hur mycket du väljer att handla blir frakten densamma! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

3 m tejp kommer man långt med

Tejp har funnits i vårt samhälle länge och det finns faktiskt mängder av olika sorter. Byggtejp är den tejp som vanligtvis används när det är saker som ska lagas, men även märktejp och maskeringstejp är en uppskattad och bra produkt att ha i hemmet. Vad gäller lim är ju det också en typ av tejp, lite som dubbelhäftande tejp om en tänker efter. Oavsett vilken tejptyp du söker hoppas och tror vi att du hittar den hos oss.