Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga golvlampor online!

Varde ljus, och så blev det ljus! Många är det som glömmer bort den kanske viktigaste detaljen vad gäller inredningen — hemmets belysning. Skillnaden i ett rum om det bara finns en lampa i taket eller om belysningen kompletteras med en mysig golvlampa är stor! Och det är också därför som vi på Fyndiq är lite extra stolta över att presentera ett stort utbud av olika golvlampor som ger inredningen det där lilla extra. Dessutom är vårt pris också lågt, vilket gör att du har mängder av billiga golvlampor att fynda bland!

Tips för ett lyckat köp! Smart är du om du passar på att köpa glödlampa hos oss också, till exempel LED-lampor som är lite extra bra. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. 

En lampa till varje rum! När en ramlar över ett sådant stort utbud som vi på Fyndiq presenterar är det inte alltid lätt att välja. Här finns golvlampor som passar i både badrum och vardagsrum, och det finns alternativ för den färgglada konstnären men också den som föredrar en stilren och klassisk inredning. Förhoppningsvis lyckas du välja något du gillar utan allt för stora svårigheter. Men ett som är säkert är att din lampa bara är några klick från att bli din, och snart står den i ett rum och lyser upp din tillvaro!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.