Fynda billig LED list online

272 Fynd

Köp billig LED list online

Med en LED list kan man göra mycket! Vad sägs om en LED slinga att sätta inomhus och en på balkongen? Här hos oss på Fyndiq finns massvis av billiga LED lister och LED slingor att shoppa loss bland, och de kan användas till mycket! Du kan exempelvis lysa upp en mörk garderob med hjälp av en LED-list IP20 3x12 LED i 3-pack som är enkel att installera och där det ingår både transformator och adapter — allt för att göra det lättar för dig att sätta upp din LED list! Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du fler produkter inom belysning och LED? Här finns allt från lampskärmar till lampfötter och takkronor — och med frakten som är samma oavsett antal produkter, varför inte passa på att shoppa loss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snygg inredningsdetalj med ljusslinga

En ljusslinga om gardinstången i vardagsrummet eller en LED list ovanför köksbänken är både snyggt och praktiskt, och här finns slingor i massvis av färger. Vad sägs om en midnattsblå LED slinga i sovrummet och en cool Crystal Color LED list 5m 14, 4w/m bakom en tavla eller tv-apparaten? Kika igenom vårt breda sortiment och hitta den LED list som passar dig och din smak bäst — här finns lister i regnbågens alla färger från blått till rosa och lite till!