Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga LED belysning online!

Uppdatera dina lampor! I ett så mörkt land som Sverige behövs det en hel del belysning, och om du letar efter LED-lampor har du kommit helt rätt! Det är nämligen så att vi på Fyndiq har samlat fynd från nätets alla hörn på en och samma plats, allt för att du ska få tillgång till ett stort utbud! Att de priser vi erbjuder dessutom är riktigt låga är ju inte direkt en nackdel, och låga fraktkostnader gör ju ingen ledsen. Så här har du en utmärkt möjlighet att samla på dig en massa LED belysning riktigt billigt!

Tips för ett lyckat köp! Se till att de lampor du beställer passar till de stommar du har, om du köper lösa lampor! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kraftfullt ljus från LED-lampor! LEDlampor har den fördelen att de ger ett kraftfullt och klart ljus, och ofta är de energisnåla och räcker riktigt länge, mycket längre än vanliga glödlampor! LED passar överallt där man behöver belysning, de kan sitta i allt från taklampor och badrumsbelysning till bordslampor och spotlights. Om du till exempel tillhör de som gillar att sitta uppe och läsa på kvällarna, kanske läsa i sängen, så är en LED spotlight perfekt för dig. Då får du starkt och klart ljus som du kan rikta direkt mot bokens sidor, så att ljuset inte stör i resten av rummet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.