Kundservice

Fynda billiga LED belysning online

89 440 Fynd

Uppdatera dina lampor

I ett så mörkt land som Sverige behövs det en hel del belysning, och om du letar efter LED-lampor har du kommit helt rätt! Det är nämligen så att vi på Fyndiq har samlat fynd från nätets alla hörn på en och samma plats, allt för att du ska få tillgång till ett stort utbud! Att de priser vi erbjuder dessutom är riktigt låga är ju inte direkt en nackdel, och låga fraktkostnader gör ju ingen ledsen. Så här har du en utmärkt möjlighet att samla på dig en massa LED belysning riktigt billigt!

Tips för ett lyckat köp

Se till att de lampor du beställer passar till de stommar du har, om du köper lösa lampor! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kraftfullt ljus från LED-lampor

LEDlampor har den fördelen att de ger ett kraftfullt och klart ljus, och ofta är de energisnåla och räcker riktigt länge, mycket längre än vanliga glödlampor! LED passar överallt där man behöver belysning, de kan sitta i allt från taklampor och badrumsbelysning till bordslampor och spotlights. Om du till exempel tillhör de som gillar att sitta uppe och läsa på kvällarna, kanske läsa i sängen, så är en LED spotlight perfekt för dig. Då får du starkt och klart ljus som du kan rikta direkt mot bokens sidor, så att ljuset inte stör i resten av rummet!

Hur mycket kostar LED-lampor i timmen?

Kostnaden för att använda LED-lampor per timme är extremt låg och kan variera baserat på din lokala eltaxa, så se till att kolla vad som gäller för just din region. Generellt sett kan en LED-lampa som drar 10 watt kosta ungefär 0,001 SEK per timme - hur kostnadseffektivt är inte det?

Vart i hemmet kan LED-belysning användas?

LED-belysning kan användas i hela hemmet, inklusive vardagsrum, kök, sovrum och badrum, samt i belysningsarmaturer utomhus! De är särskilt bra i områden där ljuset ofta är på eftersom de är energieffektiva och har även lång livslängd.