Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig nattlampa online!

Stort utbud av nattlampor! Det här med mörker kan vara skrämmande, framför allt för små barn. Men med fina små barnlampor som avger ett behagligt och lugnande sken blir natten inte lika jobbig och mörkret inte lika skrämmande. Här på Fyndiq har vi samlat billiga nattlampor för barn som gör natten lite lugnare. Här finns allt från nattlampor med LED-belysning som med sin automatiska sensor tänds när det blir mörkt, till den bärbara nattlampan från Philips som du kan bära runt och har en mjukhet gör den behaglig att hålla om. Här finner du lösningen på sömnlösa nätter.

Tips för ett lyckat köp! Handlar du din nattlampa online här kan du handla fler med samma bra leveranskostnad och fortfarande ha en plånbok som ler. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

För en lugnare natt! Om du vill ha ett barn som är utvilad är en bra nattlampa en bra och billig investering som på några ögonblick trollar bort alla läskiga monster under sängen och byter ut mardrömmarna mot fina drömmar. Tänk att en liten nattlampa sköldpadda eller en lampa i form av en kanin kan skänka så mycket lugn. Vill du verkligen att ditt barn ska få fart på drömmarna kan en regnbåge som nattlampa vara lösningen. Med flerfärgade lysdioder återskapas regnbågens fantastiska sken och skapar magi i hela rummet.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.